TrailheaDX 2019

CaseNine naar TrailheaDX

CaseNine Salesforce Leave a Comment

Eind mei reisde een deel van het CaseNine team af naar San Francisco voor het TrailheaDX event. De Salesforce TrailheaDX conferentie is een event van Salesforce waar Salesforce developers kunnen netwerken, workshops kunnen volgen, en waar je kan leren over nieuwe updates en releases van Salesforce.

#TDX19

Het CaseNine team was super enthousiast over het event. “Ik werk nog geen jaar bij CaseNine en ik vond het heel gaaf dat ik mee mocht naar San Francisco. TrailheaDX was echt fantastisch. Ik realiseerde me in San Francisco pas voor het eerst hoe groot Salesforce eigenlijk is” zegt Carlos, developer bij CaseNine. Volgens Azor (ook developer) heeft het event al zijn verwachtingen overtroffen en vond het vooral leuk om de mensen achter Salesforce en andere developers te ontmoeten.

Het is interessant om op zo’n event Trailblazers van over de hele wereld te ontmoeten. Op de TrailheaDX conferentie heb je gesprekken met Salesforce developers en consultants en kun je het hebben over zaken waar je in je dagelijkse werkzaamheden tegen aanloopt. Het is ook heel makkelijk om een gesprek aan te gaan met mensen die direct betrokken zijn bij de ontwikkeling van Salesforce.

Nieuwe features

Naast de vele workshops die je kan volgen zijn er ook sessies over de laatste ontwikkelingen binnen Salesforce. Zo worden er waarschijnlijk flow templates, flow builder enhancements en in-app guidance als nieuwe Lightning features toegevoegd. Ook staat er een nieuwe Salesforce Mobile App in de steigers en was het hele team het meest enthousiast over de komst van Salesforce Blockchain.

Salesforce Blockchain

Salesforce Blockchain is een low-code platform om blockchain in te kunnen zetten binnen Salesforce. Blockchain is voor veel mensen nog een vaag begrip, maar Salesforce brengt hiermee een makkelijk te begrijpen platform waarmee je blockchain kunt inzetten tussen Salesforce en third-parties. Azor: “Ik vond het heel interessant om alles te leren over Salesforce Blockchain. Dit was een release die ik niet had verwacht, maar ik was meteen aangetrokken tot hoe innovatief en origineel het is. Ik kijk er naar uit om er in de toekomst meer over te leren.”

Al met al was het Salesforce TrailheaDX event dus een groot succes. Veel gedaan, veel geleerd en we kunnen niet wachten om de nieuwe kennis toe te passen in de praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *