Download button CaseNine

De Download Button – Een AppExchange App

CaseNine Salesforce Leave a Comment

De meeste Salesforce gebruikers werken binnen Salesforce met meerdere accounts. Ieder account heeft z’n eigen bijlage pagina, maar soms is het handig om dezelfde bijlage beschikbaar te hebben voor ieder account. Dit is superhandig wanneer je snel een template van een offerte of een template voor een presentatie nodig hebt.

Het is een algemeen bekende irritatie; steeds weer de marketingafdeling of finance afdeling vragen naar dat ene template dat altijd gebruikt wordt voor bepaalde dingen. Precies voor dit probleem heeft CaseNine de Download Button ontworpen voor de AppExchange. Met deze knop kun je templates of andere documenten kwijt die binnen een bedrijf vaak worden gebruikt.

Deze Download Button is uitermate geschikt voor de opmaak van offertes, je kan meteen het juiste template downloaden. Maar ook als je veel werkt met bepaalde richtlijnen voor de huisstijl, of templates voor presentaties en pitches kan je deze ook onder deze knop kwijt.

Wanneer je deze app download en installeert zal hij op ieder account op dezelfde plek verschijnen. Daarnaast kan je de app op elke soort record page plaatsen. Het is dus niet hetzelfde als een bijlage, deze zijn namelijk alleen per account beschikbaar.

De download button is, ongeacht het account, op dezelfde plek binnen ieder account te zien. Je hoeft dus niet te switchen tussen accounts, op zoek naar de juiste bijlage; de bestanden onder de download button zijn altijd makkelijk te vinden.

Zie het filmpje hieronder voor hoe je de app installeert en hoe het werkt.

De Download Button is nu beschikbaar op de AppExchange.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *