Development & operations centre

Het CaseNine Salesforce development en operations centre biedt Salesforce teams een flexibele schil voor development capaciteit.

Scroll voor meer

Wat we doen

Bij CaseNine bieden we een flexibele schil voor development capaciteit voor Salesforce-teams. Dit merk je meteen: organisaties kunnen zich richten op hun kernactiviteiten en hebben toegang tot onze Salesforce-professionals, de laatste insights en de nieuwste technieken. Zo kun je opschalen wanneer de organisatie hierom vraagt.

Waarom CaseNine

De CaseNine Salesforce Engineers vertalen je bedrijfsdoelstellingen in een passende Salesforce oplossing, die schaalbaar, toekomstbestendig en betrouwbaar is.

Vraagstukken waarbij wij kunnen helpen:

  • Er is een duidelijke bedrijfsstrategie. Deze moet nu worden vertaald naar de Salesforce oplossing.
  • Ik wil geen kostbare tijd verliezen bij het opstarten van het Salesforce project.
  • Voor mijn product of dienst introduceer ik continu nieuwe functionaliteit. Het Salesforce Development en Maintenance team moet hier op ingericht zijn.
  • In mijn IT-omgeving worden verschillende (programmeer)talen gesproken. Ik heb een partner nodig die zich niet beperkt tot Salesforce Technology.

Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

Neem de volgende stap

Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact met ons op