Salesforce Experts


Het is prettig samenwerken met mensen die u niet veel hoeft uit te leggen. Die snappen waar de schoen wringt en weten hoe ze u kunnen helpen. De developers van CaseNine kennen het Salesforce platform als geen ander, ze weten wat er mogelijk is en denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw probleem.

Onze developers zijn stuk voor stuk ambitieus en gedreven. Ze staan stevig in hun schoenen en hebben een echte winnaarsmentaliteit. Ze zetten graag hun tanden in complexe problemen en schrikken niet terug voor ingewikkelde databases, uitdagende business logica of uitgebreide migratietrajecten. Ze gaan elke uitdaging aan en zijn nooit bang om buiten de gebaande paden te treden.

Wij zijn goed in het ontwikkelen van software als een service (SaaS). Daar ligt onze passie. Nieuwsgierig waar wij goed in zijn? Dat is nogal wat:

Agile/Scrum development

VisualForce, Lightning, Apex, Force.com, Heroku

HTML, CSS, Java, JavaScript, Json, Angular JS, Ionic

Jira, GitHub, Atom, Teamcity, Selenium

Salesforce1, Mobile App, Mobile SDK

Heeft u een Salesforce probleem waar uw eigen mensen niet uitkomen, dan kunt u op detacheringsbasis een of meerdere consultants van CaseNine inhuren. De professionals van CaseNine hebben alle kennis en ervaring in huis om uw project in no time op snelheid te brengen. Ze kijken met frisse blik tegen uw bedrijf aan en brengen nieuw elan in het team.

Heeft u een groot project dat voor langere tijd loopt, dan kunnen we ook een eigen DevOps Team voor u samenstellen dat op locatie uw Salesforce oplossing bouwt, implementeert en beheert.

Natuurlijk kunt u uw opdracht ook neerleggen bij het Shared DevOps Team in Amersfoort. Bij CaseNine in Amersfoort is een multidisciplinair DevOps Center ingericht dat volledig verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van software voor verschillende klanten. Om ervoor te zorgen dat elke klant goed bediend wordt, werken we met een strakke planning gebaseerd op een geprioriteerde backlog. De klanten zelf stellen deze lijst samen en bepalen dus zelf wat voorrang krijgt.

Kunnen we iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op!