Financial Services Cloud

Financiële dienstverleners hebben te maken met verschillende ontwikkelingen, waaronder:

 • Digitalisering van informatiestromen en -processen
 • Veranderde klantrol en klantverwachtingen
 • Behoefte aan adequate beveiliging van gevoelige data

Wij leveren professionals met een unieke combinatie van technische know-how en diepgaande industriekennis, zodat je optimaal inspeelt op de belangrijkste ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening.

Scroll voor meer
CaseNine

Digitalisering

De verregaande digitalisering van informatiestromen en processen vraagt om de juiste oplossingen die daarmee rekening houden. Ook is het aantal financiële apps, waaronder digitale portemonnees, aanzienlijk toegenomen. De opkomst van digitale valuta en ontwikkelingen zoals Blockchain, stellen nieuwe eisen aan je organisatie.

CaseNine

Klantverwachtingen

De klantverwachtingen veranderen. Zo bestaat er behoefte aan meer gepersonaliseerde, intelligente dienstverlening.

CaseNine

Professioneel beheer van geld

Steeds meer consumenten laten hun geld professioneel beheren. Organisaties kunnen slim inspelen op deze vraag met nieuwe diensten.

CaseNine

Groter belang van loyaliteitsprogramma’s

Loyaliteitsprogramma’s hebben een positieve invloed op klanttevredenheid en omzet. Bovendien zorgen ze voor terugkerende inkomsten.

CaseNine

Beveiliging

Het goed beveiligen van gevoelige gegevens is belangrijker dan ooit. Financiële dienstverleners hebben de verantwoordelijkheid hiervoor de juiste systemen en processen in te richten.

Hoe CaseNine helpt

De experts van CaseNine beschikken over een unieke combinatie van technische know-how en diepgaande industriekennis. In elke fase van het project staan de experts van CaseNine voor je klaar. Ontdek de CaseNine Methode: onze eigen aanpak waarmee we keer-op-keer zorgen voor consistente kwaliteit en tevreden klanten.

Boek een kosteloos adviesgesprek

Een inhoudelijk gesprek van 30 minuten met een CaseNine Business of Technical Consultant

Scherp blijven in een veranderende markt. Daar kun je alle hulp goed bij gebruiken. Gedurende een half uur bespreek je op welke manieren je de huidige IT-trajecten verbetert. Het CaseNine Consult levert je een concrete lijst met verbeteringen voor het huidige IT-traject op.
Maak nu gebruik van deze tijdelijke regeling.

Business Consultant

Technical Consultant

Business Consultant formulier

  Technical Consultant formulier

   Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

   Neem de volgende stap

   Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

   Neem contact met ons op