CaseNine Labs

CaseNine innoveert voortdurend. Het resultaat hiervan zie je onder meer in CaseNine Labs: een collectie waardevolle en bruikbare tools voor Salesforce omgevingen. Onze apps zijn beschikbaar via Salesforce AppExchange.

Ook behoefte aan een eigen app of het bespreken van de mogelijkheden van onze apps binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Scroll voor meer
CaseNine

CI/CD

Continuous Integration en Continuous Delivery/Deployment (CI/CD) is een moderne methode voor software development, waarbij incrementele codewijzigingen frequent en betrouwbaar worden aangebracht.

  • Effectieve ondersteuning van ontwikkel- en deployment stappen voor Salesforce

Met CI/CD van CaseNine beschik je over een compleet CI/CD-platform inclusief de basistools. Daarbovenop krijg je direct de beschikking over exclusieve door CaseNine ontwikkelde tooling en best practices.

Lees meer over CaseNine CI/CD
CaseNine

Developers Seat

De Casenine Developers Seat is een oplossing die de benodigde omgevingen plus de deployment logica geautomatiseerd inricht.

  • Geoptimaliseerde development, zonder te weten hoe een dev- of testomgeving is opgebouwd of hoe de deployment naar deze omgevingen is ingericht.

Verminder de tijd bij de start van een project of bij het onboarden van een nieuwe programmeur om alle omgevingen met de juiste logica in te richten.

Lees meer over Developers Seat
CaseNine

Library

Voorkom tijdsverlies tijdens software development. Met de CaseNine Libary versnel je het ontwikkelproces zonder verdere concessies.

  • Toegang tot kant-en-klare SFDX-plugins, template engines, force loggers en trigger frameworks

Met CaseNine Library krijg je toegang tot experts op het gebied van Github, Teamcity en IntelliJ.

Lees meer over CaseNine Library
CaseNine

AppExchange Apps

CaseNine Labs: een collectie waardevolle en bruikbare tools voor Salesforce omgevingen.

  • Direct bruikbaar en beschikbaar via Salesforce AppExchange

Met TimeCapsule leg je belangrijke data op een gestructureerde en veilige manier vast. Met Download Button maak je een document of sjabloon eenvoudig en veilig toegankelijk voor andere collega’s binnen de organisatie.

Lees meer over AppExchange Apps

Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

Neem de volgende stap

Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact met ons op