Salesforce Experts

Met onze uitgebreide Salesforce kennis kunnen we u goed helpen

Neem contact met ons op
Image

Het is prettig samenwerken met mensen die u niet veel hoeft uit te leggen. De developers van CaseNine kennen het Salesforce platform als geen ander, ze weten wat er mogelijk is en denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw probleem.

Onze developers zijn stuk voor stuk ambitieus en gedreven, bovendien zijn de beste op het gebied van Salesforce development.

Salesforce uitdagingen

Heeft u een Salesforce uitdaging waar u hulp bij nodig heeft, dan kunt u op detacheringsbasis een of meerdere consultants of developers inhuren. De professionals van CaseNine hebben alle kennis en ervaring in huis om uw project in no time op snelheid te brengen. Ze kijken met frisse blik tegen uw bedrijf aan en gaan enthousiast aan de slag met het team.

Image

DevOps en Shared DevOps

Heeft u een groot project dat voor langere tijd loopt, dan kunnen we ook een eigen DevOps Team voor u samenstellen dat op locatie uw Salesforce oplossing bouwt, implementeert en beheert.

Natuurlijk kunt u uw opdracht ook neerleggen bij het Shared DevOps Team in Amersfoort. Bij CaseNine is een multidisciplinair DevOps Center ingericht dat volledig verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van software voor verschillende klanten. Om ervoor te zorgen dat elke klant goed bediend wordt, werken we met een strakke planning gebaseerd op een geprioriteerde backlog.

Waar CaseNine goed in is: 


Agile en Scrum development

Lightning, Apex, Force.com, Heroku, Visualforce, Salesforce NPSP

CSS, Java, Javascript, Angular, Ionic

Jira, GitHub, Teamcity, Selenium

Salesforce Mobile App, Mobile SDK

Image

Kunnen we iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op!