Salesforce Development Services

Haal meer uit je Salesforce applicatie met de development services van CaseNine

Neem contact met ons op!
Image

Salesforce App Development

Haal meer uit Salesforce met nieuwe maatwerkoplossingen of met uitbreiding van uw bestaande Salesforce omgeving.

CaseNine is de specialist op het gebied van het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor Salesforce. Dit betekent dat we extra functionaliteit aan uw Salesforce oplossing kunnen toevoegen, of zelfs een compleet nieuwe webapplicatie of mobiele app kunnen ontwikkelen. Onze applicaties staan voor kwaliteit, stabiliteit, snelle performance, hoge betrouwbaarheid en veiligheid.

Haal meer uit uw uw Salesforce-applicatie zodat hij naadloos aansluit op uw infrastructuur en bedrijfsvoering. De snelste en makkelijkste manier om uw Salesforce landschap aan te passen aan uw wensen is de schermen en workflows te configureren. Dat kan zonder een regel code te schrijven, maar heeft u toch extra functionaliteit nodig, dan is CaseNine uw partner.

Salesforce Integratie

Wij koppelen uw Salesforce applicatie in de kortste tijd aan uw backend administratie. Veilig, snel en altijd actueel.

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de juiste, actuele gegevens zodat ze prettig en efficiënt kunnen werken? Wij zorgen ervoor! CaseNine koppelt uw Salesforce applicatie veilig en snel aan uw backend administratie. Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het maken van API’s (Application Program Interfaces): slimme protocollen waarmee softwareprogramma’s onderling gegevens kunnen uitwisselen.

Je kunt toegang krijgen tot gegevens of functionaliteit uit een andere applicatie zonder dat je alle technische details ervan hoeft te kennen. Met een goede API wordt het integreren van applicaties voor Salesforce dan ook een stuk makkelijker.

Image
Image

Salesforce Experts

Hulp nodig bij het realiseren van maatwerk in Salesforce? Onze zeer ervaren en deskundige Salesforce engineers staan voor u klaar. Hoe complexer uw probleem, hoe groter voor ons de uitdaging!

Het is prettig samenwerken met mensen die u niet veel hoeft uit te leggen. Onze experts snappen waar de schoen wringt en weten hoe ze u kunnen helpen. De developers van CaseNine kennen het Salesforce platform als geen ander, ze weten wat er mogelijk is en denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw probleem.

Waarom werken met de developers van CaseNine?

  • Ze zijn de beste op het gebied van Salesforce development.
  • Ze zijn stuk voor stuk ambitieus en gedreven.
  • Ze staan stevig in hun schoenen en hebben een echte winnaarsmentaliteit.
  • Ze zetten graag hun tanden in complexe problemen en schrikken niet terug voor ingewikkelde databases, uitdagende business logica of uitgebreide migratietrajecten.
  • Ze gaan elke uitdaging aan en zijn nooit bang om buiten de gebaande paden te treden.

De details weten over de kennis en kunde van onze developers? Lees dan verder...

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of heeft u ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op!