Top 10 Locaties Waar Je Als Salesforce Software Engineer Het Meeste Verdient

CaseNine Salesforce Leave a Comment

Je kan natuurlijk “gewoon” in Nederland als software engineer aan de slag. Er zijn hier genoeg banen beschikbaar en dat aantal zal alleen maar toenemen. Zo is alleen al in de afgelopen vijf jaar de vraag naar Salesforce developers vervijfvoudigd.

Nederland is natuurlijk een mooi land, maar het is niet bepaald een tropische bestemming. Bovendien kan in andere landen het salaris voor software developers ook nog eens hoger liggen.

Gemiddeld jaarsalaris van een Salesforce developer in 2020

In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een Salesforce developer zo rond de €50.000.

Wil je als developer in het buitenland aan de slag en lekker verdienen? Dan kun je het beste vertrekken naar de Verenigde Staten of Australië. Wil je toch liever in Europa blijven? Dan verdien je als Salesforce developer in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk het meeste.

In Zuid Europa hoef je in ieder geval niet te emigreren voor het salaris, in Italië en Spanje verdien je als Salesforce developer het minste salaris. Maar het leven draait natuurlijk niet alleen maar om geld.

Salaris software engineer

Er is meer dan salaris

Natuurlijk is salaris niet het enige wat telt. Zo is het leven in Spanje en Italië een stuk goedkoper dan hier in Nederland en betaal je in de grote steden in Amerika verhoudingsgewijs veel meer huur dan bij ons. Werkcultuur speelt ook een rol en vergeet vooral het klimaat ook niet.

Als je temperatuur belangrijk vindt, dan is Singapore warmste land, maar daar is de luchtvochtigheid en de gemiddelde regenval het hoogst. In Canada kun je lekker verdienen, maar daar is het gemiddeld gezien koud en nat. Zie hieronder hoe het weer er in verschillende landen er uit ziet in verhouding tot salaris en maak voor jezelf je eigen overweging. 

Onze keuze

Natuurlijk blijven wij als CaseNine lekker vanuit Nederland werken. Maar als we moesten kiezen op basis van salaris, temperatuur en regenval dan kiezen we Australië. 

Zie jij het net als ons wel zitten om aan de slag te gaan als Salesforce developer? Neem dan eens een kijkje op onze careers pagina of solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *