Solutions van CaseNine

Haal meer uit je Salesforce Applicatie

Neem contact met ons op!
Image

Lightning Components en Interfaces

Lightning componenten zorgen ervoor dat functionaliteiten naar keuze samengesteld, geplaatst en gepositioneerd kunnen worden in de Salesforce omgeving. Als CaseNine hebben we meerdere componenten voor het Salesforce Lightning framework gemaakt. benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken op het gebied van Salesforce Lightning components? Neem dan contact met ons op!

CaseNine is de expert op het gebied van het creëren van interfaces tussen verschillende applicaties. Het voor ons eenvoudig om een koppeling te maken tussen applicaties als Twinfield, Kewill, Exact, RoutIT en Datarotonde. Wij werken zowel met het Force.com platform als Heroku.

Vlocity

Vlocity levert cloud en mobile software om de digitale transformatie van grote bedrijven eenvoudiger te maken. Vlocity is voor de meeste van onze klanten CPQ software dat draait op Salesforce. CaseNine kan voor uw bedrijf Vlocity implementeren en alle processen, regels en validaties inrichten.

Image

Just Billing

Het versturen van goede facturen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Klanten willen niet alleen weten hoeveel ze moeten betalen, maar ook hoe het bedrag is opgebouwd. Vaak nemen ze meerdere abonnementen, producten of diensten af. Soms zijn er specifieke afspraken gemaakt over de frequentie en/of het moment van afrekening.

Met Just Billing wordt een uitgebreid contactregister toegevoegd aan uw Salesforce omgeving met alle details van de contracten. Daarmee is alle informatie aanwezig om een factuur te maken. Zo wordt het maken van een goede factuur in Salesforce heel eenvoudig.

Image

Salesforce DX

Met Salesforce DX kunnen Salesforce developers en Salesforce admins gezamenlijk werken aan hun eigen Salesforce omgeving. Salesforce DX is een open en flexibele tool zodat het programmeren op het Salesforce platform voor meerdere partijen een stuk eenvoudiger is. Salesforce DX voorziet jouw team van een geïntegreerde end-to-end lifecycle, ontworpen voor high-performance agile development. Onze Salesforce experts kunnen je helpen met de migratie naar Salesforce DX.

Wilt u meer weten over onze Salesforce oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op!