Haal meer uit je Salesforce Applicatie met de Solutions van CaseNine

Image

Just Billing

Hoe complex uw facturatieproces ook is, Just Billing kan het aan!

Het versturen van goede facturen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Klanten willen niet alleen weten hoeveel ze moeten betalen, maar ook hoe het bedrag is opgebouwd. Vaak nemen ze meerdere abonnementen, producten of diensten af. Soms zijn er specifieke afspraken gemaakt over de frequentie en/of het moment van afrekening.

Met Just Billing wordt een uitgebreid contactregister toegevoegd aan uw Salesforce omgeving met alle details van de contracten. Daarmee is alle informatie aanwezig om een goede factuur te maken. Zo wordt het maken van een goede factuur in Salesforce heel eenvoudig.

Just Billing

Haal meer uit Salesforce met nieuwe maatwerk-oplossingen of uitbreiding van uw bestaande Salesforce omgeving met extra business logica en/of front-end componenten.Het specialisme van CaseNine is het ontwikkelen van maatwerkoplossingen op het force.com platform. Dit betekent dat we extra functionaliteit aan uw Salesforce oplossing kunnen toevoegen, of zelfs een compleet nieuwe webapplicatie of mobiele app ontwikkelen. Onze applicaties staan voor kwaliteit, stabiliteit, snelle performance, hoge betrouwbaarheid en veiligheid.Haal meer uit uw uw Salesforce-applicatie zodat hij naadloos aansluit op uw infrastructuur en bedrijfsvoering. De snelste en makkelijkste manier is om uw Salesforce aan te passen aan uw wensen, is de schermen en workflows te configureren. Dat kan zonder een regel code te schrijven, maar vroeg of laat loopt u tegen de grenzen van het systeem aan. Als u extra functionaliteit nodig heeft, is CaseNine uw partner.

Image

Lightning Components

Lightning componenten zorgen ervoor dat functionaliteiten naar keuze samengesteld, geplaatst en gepositioneerd kunnen worden in de Salesforce omgeving. Als CaseNine hebben we meerdere componenten voor het Salesforce Lightning framework gemaakt. benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken op het gebied van Salesforce Lightning components? Neem dan contact met ons op!

Lightning Components

Zorg ervoor dat uw medewerkers altijd de juiste gegevens bij de hand hebben. Wij koppelen uw Salesforce applicatie in de kortste tijd aan uw backend administratie. Veilig, snel en altijd actueel.Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de juiste, actuele gegevens zodat ze prettig en efficiënt kunnen werken? Wij zorgen ervoor! CaseNine koppelt uw Salesforce applicatie veilig en snel aan uw backend administratie.Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het maken van API’s (Application Program Interfaces): slimme protocollen waarmee softwareprogramma’s onderling gegevens kunnen uitwisselen. Voor ontwikkelaars zijn API’s een uitkomst. Je kunt ermee toegang krijgen tot gegevens of functionaliteit uit een andere applicatie zonder dat je alle technische details ervan hoeft te kennen. Met een goede API wordt het integreren van applicaties dan ook een stuk makkelijker.

Image

Interfaces

CaseNine is de expert op het gebied van het creëren van interfaces tussen verschillende applicaties. Het voor ons eenvoudig om een koppeling te maken tussen applicaties als Twinfield, Kewill, Exact, RoutIT en Datarotonde. Wij werken zowel met het Force.com platform als Heroku.

Image

Salesforce DX

Met Salesforce DX kunnen Salesforce developers en Salesforce admins gezamenlijk werken aan hun eigen Salesforce omgeving. Salesforce DX is een open en flexibele tool zodat het programmeren op het Salesforce platform voor meerdere partijen een stuk eenvoudiger is. Salesforce DX voorziet jouw team van een geïntegreerde end-to-end lifecycle, ontworpen voor high-performance agile development.

Onze Salesforce experts kunnen je helpen met de migratie naar Salesforce DX.

Interfaces

Hulp nodig bij het realiseren van maatwerk in Salesforce? Onze zeer ervaren en deskundige specialisten staan voor u klaar. Hoe complexer uw probleem, hoe groter voor ons de uitdaging!Het is prettig samenwerken met mensen die u niet veel hoeft uit te leggen. Die snappen waar de schoen wringt en weten hoe ze u kunnen helpen. De developers van CaseNine kennen het Salesforce platform als geen ander, ze weten wat er mogelijk is en denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw probleem.Onze developers zijn stuk voor stuk ambitieus en gedreven. Ze staan stevig in hun schoenen en hebben een echte winnaarsmentaliteit. Ze zetten graag hun tanden in complexe problemen en schrikken niet terug voor ingewikkelde databases, uitdagende business logica of uitgebreide migratietrajecten. Ze gaan elke uitdaging aan en zijn nooit bang om buiten de gebaande paden te treden.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op