Marketing stagiair B2B

Marketing stagiair | B2B | Amersfoort | We love the cloud.

De uitdaging: “Hoe bereik je drukke mensen die geen tijd hebben?” 

Ben je ook benieuwd naar het antwoord? Wil je graag in de praktijk online B2B marketing leren? Zelf verantwoordelijk zijn voor je project onder goede begeleiding?

Neem dan contact op met Sanne Steensma voor een kennismakingsgesprek. 

CaseNine is een bedrijf dat Salesforce software ontwikkelt voor grote bedrijven als KWF en Engie. We doen dit met een jong, hecht team, dat vooral uit developers bestaat, maar ook een marketing en sales afdeling heeft. Op het moment maken we flinke stappen op het gebied van marketing en er is dan ook genoeg ruimte voor een mooie stage opdracht. 

Waar we goed in zijn

Ben jij dit?

Je zit in de afrondende fase van je HBO communicatie & marketing opleiding, of iets vergelijkbaars en je wil afstuderen op het gebied van marketing. Daarnaast spreek en schrijf je goed Engels en ben je geïnteresseerd in tech. 

Als teamlid (van CaseNine) ben je gemotiveerd en heb je wel zin in een uitdaging. Je durft vragen te stellen en je komt met eigen ideeën. Je vindt het leuk om te experimenteren en daarvan te leren en je eigen werk te verbeteren.

Wat houdt een stage bij CaseNine in?

Als je kiest voor een stage bij CaseNine krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op een gebied waar jouw interesse ligt.

Wij denken aan de volgende projecten, maar uiteraard gaan we daarover met je in overleg. Heb je zelf een idee dat bij ons bedrijf past dan horen we dat graag! 

 • Wat werkt wel en wat werkt niet in de wereld van B2B op social media
 • Welke vormen van content hebben het meeste effect
 • Het werken aan een stabiele stroom van kwalitatieve leads en de meest effectieve manier van lead nurturing

Stages bij CaseNine zien er vaak als volgt uit:

In samenspraak met je studie en begeleider kies je een opdracht die bij jou past en een waarvan je denkt dat je jezelf het beste als marketeer kan ontwikkelen. In de eerste week maak je kennis met het bedrijf, leer je wie wie is, met welke systemen en programma’s we werken en zorg je ervoor dat je stageopdracht definitief is goedgekeurd.  Je hebt leuke gesprekken met de collega’s van CaseNine zodat je goed weet waar je terecht gekomen bent.

In de weken daarna begin je met het opzetten van je opdracht, maak je een planning en kun je bijvoorbeeld kijken naar de data die er al is. Ondertussen ben je natuurlijk gewoon volwaardig onderdeel van het team. Daarom neem je deel in vergaderingen en denk je mee over nieuwe projecten, uitdagingen en deel je jouw ideeën over eventuele sales en marketing kansen die je ziet. We waarderen het als je vragen stelt en met ideeën komt. 

Vervolgens begin je met het uitvoeren van je onderzoek. Je maakt de benodigde content, je verwerkt de data en analyseert je resultaten. Daarna ga je hiermee aan de slag, maak je verbeteringen en kijk je bijvoorbeeld welke soorten content of marketing acties beter presteren. 

Aan het einde van je stage verzamel je al je resultaten en giet je deze in een presentatievorm of een portfolio, dit hangt natuurlijk helemaal af van de eisen van je studie. We gaan er samen met jou een leuke en succesvolle stage van maken. 

Waarom kiezen studenten voor CaseNine?

 • Je krijgt je eigen project dat je van A tot Z zelf mag invullen en waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Onder goede begeleiding uiteraard.
 • Je doet kennis op van een relatief nieuwe vorm van marketing, software development. Hier is nu al enorm veel vraag naar en dat wordt alleen maar meer. De standaard strategieën uit je tekstboek werken niet, het gaat allemaal net even wat anders. Wat werkt dan wel? Hier ga je binnen het marketing en sales team samen mee aan de slag. 
 • Je krijgt de vrijheid om te experimenteren met allerlei vormen van marketing. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Het is aan jou om hier mee aan de slag te gaan en het uit te vogelen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een goede werksfeer en een jonge, professionele omgeving
 • Een organisatie waar hard wordt gewerkt en waar successen worden gevierd
 • Een ambitieus team met de sterke drang om samen te innoveren en te groeien
 • Goede begeleiding
 • Een stagevergoeding van €400 bij een afstudeeropdracht
 • CaseNine werkt nu voornamelijk vanuit huis, maar ons kantoor staat in de binnenstad van Amersfoort op loopafstand van het station en leuke eettentjes, waar je nu lekkere to-go lunches kan halen.
 • Het is mogelijk deze stage compleet vanuit je thuissituatie te doen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sanne Steensma of solliciteer direct via het onderstaande formulier: