Werken bij

Het beste Salesforce development team van Nederland

Wil je werken in een kleinschalig en gezellig team? En ben je op zoek naar een écht unieke uitdaging? Dan is CaseNine de plek voor jou!

Vacature Software Engineer

Ben jij software engineer en functioneer je het beste in een kleinschalig team, platte organisatie en een werkplek waar je de vrijheid krijgt om je eigen ideeën uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures om te kijken wat we jou te bieden hebben.

Vacature software engineer

Stage of afstudeerproject

Zit jij in de laatste fase van je software engineering, IT, of computer science opleiding (of iets vergelijkbaars)? Wil je aan de slag met een serieus project onder begeleiding van de top in Salesforce development en wil je werken in een jong en ambitieus team? Klik dan verder om te kijken wat we jou te bieden hebben. Heb je zelf een idee voor een project, dan horen we dat graag!

Vacature afstudeerstage
Image
Image

Over CaseNine

CaseNine behoort tot de top van Salesforce development. Salesforce is voor de meeste van onze klanten een CRM, maar het kan zoveel meer zijn. Wij gebruiken Salesforce vooral als ontwikkelplatform.

CaseNine is een van de weinige bedrijven in Nederland die echt code schrijft voor Salesforce. Bij CaseNine gaan we dus een stap verder dan drag en drop en schrijven we code voor complexe functionaliteiten.

Image

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een vacature? We zijn bereikbaar op 033-7600060. Een mail sturen naar info@casenine.com kan natuurlijk ook.