CaseNine /Services

Stem je bestaande Salesforce-platform beter af met extra bedrijfsoplossingen en componenten. Zorg ervoor dat Salesforce naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsvoering  en dat het naadloos integreeert met andere back-office applicaties.

Scroll voor meer
CaseNine

DevOps en Shared DevOps

Onze software-engineers hebben uitgebreide DevOps ervaring. Zo doen veel klanten dagelijks beroep op DevOps teams die wij samenstellen voor projecten met een langere doorlooptijd. Daarbij kan ons team op uw eigen locatie de Salesforce omgeving bouwen, implementeren en beheren. Je kunt ook kiezen voor een Shared DevOps team waarbij je gebruikmaakt van het multidisciplinaire DevOps Center dat CaseNine heeft ingericht in Amersfoort. Een strakke planning met een geprioriteerde backlog waarborgt de voortgang van jouw Salesforce projecten.

CaseNine

Salesforce experts inhuren

Even snel kennis en ervaring opschalen binnen jouw eigen Salesforce team? Of een probleem oplossen waar eigen collega’s niet uitkomen of geen tijd voor hebben? CaseNine professionals staan voor jou klaar om snel vooruitgang te boeken in Salesforce projecten. De aantrekkelijke detacheringstarieven zijn in ieder geval geen sta-in-de-weg.

CaseNine

Interface API’s voor standaard applicaties

Interfaces creëren met verschillende populaire standaard applicaties? CaseNine heeft uitgebreide ervaring in koppeling van Salesforce met bekende applicaties zoals Twinfield, Exact, RoutIT, Kewill en Datarotonde van Infosupport. Daarmee kun jij heel eenvoudig gegevens uitwisselen met de al in je bedrijf gebruikte standaard Applicaties.

CaseNine

Salesforce integratie

In een paar weken de Salesforce-applicatie koppelen aan jouw eigen back-end administratie? Dat kan op een veilige manier zonder afbreuk aan de actualiteit van het bestaande IT-landschap en de voortgang van sales processen. Dankzij onze jarenlange ervaring met integratietrajecten, kun jij rekenen op een snel en veilig resultaat. Onze software-ontwikkelaars hebben inmiddels tientallen API’s (Application Program Interfaces) gemaakt waarmee softwareprogramma’s heel eenvoudig onderling gegevens uitwisselen.

CaseNine

Salesforce App development

Uitbreiding van de bestaande Salesforce omgeving met nieuwe apps? CaseNine ontwikkelt maatwerkoplossingen zoals webapplicaties, mobiele apps of ander maatwerk die sales managers helpen met sneller en beter zakendoen. Inmiddels doen tientallen managers dagelijks een beroep op kwalitatief hoogwaardige, stabiele, betrouwbare, veilige gebruiksvriendelijke Salesforce applicaties ontwikkeld door CaseNine.