Deze projecten gingen je voor

Bij CaseNine werken onze Salesforce-experts vol enthousiasme aan projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Benieuwd welke projecten we al hebben uitgevoerd? Bekijk de selectie hieronder.

Scroll voor meer
CaseNine Case

Engie

Energy & Utilities Cloud, CRM, CPQ

Engie wilde het proces van het opstellen van een offerte tot en met de ingang van het contract en eventuele wijzigingen daarop inzichtelijk maken. Dit is in feite het in kaart brengen van de customer journey van een klant bij Engie. Engie wilde eerst inzicht in de scope en een inschatting van de omvang van het project. Het projectteam heeft samen met Engie dit project inzichtelijk gemaakt. Inmiddels zijn we bezig met de implementatie van dit project.

Lees meer
CaseNine Case

Fudura

Salesforce CRM en Salesforce Platform

CaseNine is bezig met meerdere projecten bij Fudura. Zo wilde Fudura graag een aansluitingenregister bouwen zodat ze de administratieve last van eigenaren van een particulier net konden verlichten. Met de dienst administratieve dienstverlening verzorgt Fudura de meteropname, het berichtenverkeer voor leveranciers wisselingen, de (sub-)allocatie en reconciliatie, het monitoren en communiceren van verbruiken én indien gewenst klantspecifieke rapportages en facturatie.

Lees meer
CaseNine Case

Eurofiber

Sales Cloud, Service Cloud, CPQ

Eurofiber stond voor de uitdaging om een platform te creëren dat in hun behoeften kon voorzien op het gebied van leadgeneratie, conversie en bestellingen.

Lees meer
CaseNine Case

Telfort Zakelijk

Communications Cloud, Experience Cloud, CPQ

Telfort zakelijk was op zoek naar een manier zodat partners van Telfort zakelijk via één kanaal abonnementen kunnen verkopen. Er was een portaal aanwezig, maar dat was verouderd. Daarnaast wilden ze het productaanbod vernieuwen en beschikbaar maken via het nieuwe portaal.

Lees meer
CaseNine Case

KWF Kankerbestrijding

Salesforce NPSP

KWF stond voor uitdagingen voordat CaseNine en Outbirds het beheer van hun Salesforce-omgeving overnamen. Met name de ontwikkeling van nieuwe functies vereiste veel tijd en inzet van KWF. Meerdere ontwikkelaars waren bezig met het configureren, coderen en wijzigen van sandboxes, wat leidde tot een gebrek aan documentatie en beoordelingen van code wijzigingen.

Lees meer
CaseNine Case

Message To The Moon

Salesforce CRM, Integraties

Message To The Moon verzorgt maatwerk telecom- en internet-oplossingen voor haar zakelijk klanten. Deze op maat gemaakte contracten worden in Salesforce beheerd. Message to the Moon zocht een manier om het centrale proces van het verzamelen van de telecom kosten en het berekenen van abonnementskosten efficiënt te laten verlopen.

Lees meer

Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

Neem de volgende stap

Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact met ons op