Nonprofit Cloud

Organisaties actief op het gebied van non-profit hebben te maken met verschillende ontwikkelingen, waaronder:

 • Nieuwe kansen en vereisten op basis van digitale transitie
 • Behoefte aan bescherming persoonsgegevens
 • Inspelen op actuele ontwikkelingen, zoals klimaatveranderingen

Wij leveren professionals met een unieke combinatie van technische know-how en diepgaande industriekennis, zodat je optimaal inspeelt op de belangrijkste ontwikkelingen voor organisaties op het gebied van non-profit.

Scroll voor meer
CaseNine

Vereenzaming

Ouderen hebben steeds vaker te kampen met vereenzaming. Op dit gebied bestaat ruimte voor de nodige verbetering en de introductie van passende diensten.

CaseNine

Klimaatveranderingen

Klimaatverandering vraagt om nieuwe inzichten en een effectieve aanpak. Organisaties op het gebied van non-profit kunnen hierop inspelen.

CaseNine

Bereiken van kwetsbare groepen

Het is van belang dat ook kwetsbare groepen worden bereikt en zodoende niet worden uitgesloten van de samenleving. Voor non-profitorganisaties ligt hier een verantwoordelijkheid.

CaseNine

Vrijwilligerswerk en vrijwilligers

Vrijwilligerswerk – en de bijbehorende vraag naar vrijwilligers – is belangrijker dan ooit. Bij veel non-profitorganisaties staan deze punten hoog op de agenda.

CaseNine

Digitale transitie

De digitale transitie biedt non-profitorganisaties verschillende kansen. Bijvoorbeeld bij het betalen van giften door donors aan de deur, waarbij een digitale betaling het overneemt van contant. Ook vinden steeds meer evenementen online plaats en worden nieuwe donors online benaderd. Tegelijkertijd hebben veel organisaties te maken met verouderde systemen en de druk om aan de AVG-eisen te voldoen.

CaseNine

Bescherming van persoonsgegevens

Bescherming van persoonsgegevens – waaronder van donors – is belangrijker dan ooit. Verschillende organisaties houden zich bezig met het beschermen van rechten op het gebied van consumentenprivacy en het aansprakelijk stellen van organisaties.

CaseNine

De kracht van sociale media

Sociale media zijn krachtig voor het bereiken van donors en relaties. Het is belangrijk dat non-profitorganisaties hier slim gebruik van maken.

Hoe CaseNine helpt

De experts van CaseNine beschikken over een unieke combinatie van technische know-how en diepgaande industriekennis. In elke fase van het project staan de experts van CaseNine voor je klaar. Ontdek de CaseNine Methode: onze eigen aanpak waarmee we keer-op-keer zorgen voor consistente kwaliteit en tevreden klanten.

Boek een kosteloos adviesgesprek

Een inhoudelijk gesprek van 30 minuten met een CaseNine Business of Technical Consultant

Scherp blijven in een veranderende markt. Daar kun je alle hulp goed bij gebruiken. Gedurende een half uur bespreek je op welke manieren je de huidige IT-trajecten verbetert. Het CaseNine Consult levert je een concrete lijst met verbeteringen voor het huidige IT-traject op.
Maak nu gebruik van deze tijdelijke regeling.

Business Consultant

Technical Consultant

Business Consultant formulier

  Technical Consultant formulier

   Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

   Neem de volgende stap

   Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

   Neem contact met ons op