Communications Cloud

Organisaties actief op het gebied van telecommunicatie hebben te maken met verschillende ontwikkelingen, waaronder:

 • Beschikbaarheid nieuwe technologie en bijbehorende kansen
 • Behoefte aan doordacht risicobeheer
 • Veranderende rol als gevolg van digitale transformatie

Wij leveren professionals met een unieke combinatie van technische know-how en diepgaande industriekennis, zodat je optimaal inspeelt op de belangrijkste ontwikkelingen binnen telecommunicatie.

Scroll voor meer

Risicobeheer en digitale veiligheid

Moderne organisaties hebben een grote digitale footprint, die de komende tijd alleen maar zal toenemen. Een doordacht risicobeheer en voldoende aandacht voor digitale veiligheid zijn van groot belang.

Nieuwe technologie

De beschikbaarheid van 5G en mobile edge computing (MEC) geeft dienstverleners op het gebied van communicatie nieuwe mogelijkheden. Bovendien treden nieuwe spelers toe tot de markt. Het telecomlandschap verandert: het is voor organisaties van belang zich hierop aan te passen.

Veranderende economie

Economische druk, problemen in de keten en het gebrek aan talent zorgt ervoor dat de prestaties van dienstverleners onder druk staan. Er is behoefte aan een goede strategie die rekening houdt met de externe uitdagingen. Alleen dan kunnen organisaties overleven en blijven doorgroeien.

Veranderende rol

Digitale transformatie helpt organisaties te veranderen, bijvoorbeeld van een telecomorganisatie naar een ‘techco’ organisatie.

Technologische versnellingen

Technologische versnellingen bieden organisaties volop kansen. Goed voorbeeld hiervan is de grootschalige uitrol van glasvezel. Fiber Broadband Association voorspelt dat de komende vijf jaar meer glasvezel wordt uitgerold dan in alle afgelopen jaren opgeteld.

Hoe CaseNine helpt

De experts van CaseNine beschikken over een unieke combinatie van technische know-how en diepgaande industriekennis. In elke fase van het project staan de experts van CaseNine voor je klaar. Ontdek de CaseNine Methode: onze eigen aanpak waarmee we keer-op-keer zorgen voor consistente kwaliteit en tevreden klanten.

Boek een kosteloos adviesgesprek

Een inhoudelijk gesprek van 30 minuten met een CaseNine Business of Technical Consultant

Scherp blijven in een veranderende markt. Daar kun je alle hulp goed bij gebruiken. Gedurende een half uur bespreek je op welke manieren je de huidige IT-trajecten verbetert. Het CaseNine Consult levert je een concrete lijst met verbeteringen voor het huidige IT-traject op.
Maak nu gebruik van deze tijdelijke regeling.

Business Consultant

Technical Consultant

Business Consultant formulier

  Technical Consultant formulier

   Hoe creëer je een offerte in Salesforce Industries?

   Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

   Neem de volgende stap

   Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

   Neem contact met ons op