5 dingen die je moet weten over de verhuizing van het (Vlocity) Salesforce Industries Helpcentrum

Scroll voor meer

5 dingen die je moet weten over de verhuizing van het (Vlocity) Salesforce Industries Helpcentrum

Als onderdeel van de integratie van Vlocity in Salesforce, heeft Salesforce documentatie naar zijn platform verplaatst. Een van de veranderingen die Salesforce doorvoert als gevolg van deze overname, is het migreren van een deel van de Help-inhoud van Vlocity-documentatie naar de sectie Help en training van Salesforce.

Op dit moment gaan twee hoofdsecties naar Help en training, OmniStudio en Vlocity-documentatie.

CaseNine Blog Templates 5

1. OmniStudio-documentatie wordt verplaatst op 7 oktober 2022

Alle documentatie over OmniStudio zal op 7 oktober 2022 beschikbaar zijn op SF Help en Training.

2. Vlocity-documentatie verhuist op 17 oktober 2022

Alle cloudcontent van Vlocity Industries, inclusief aankomende content voor de release van Winter 2023,zal beschikbaar zijn op SF Help en Training.

3. Bladwijzers moeten worden bijgewerkt

Al jouw docs.vlocity.com-bladwijzers moeten worden bijgewerkt naar https://help.salesforce.com/s/products/additionalproducts op elk moment na 17 oktober 2022.

4. Definitieve toegang

De laatste dag dat deze secties beschikbaar zullen zijn op Vlocity is 31 oktober 2022. Daarna moet je jouw bladwijzers laten wijzigen en moet je gaan wennen aan Salesforce Help en Training.

5. Wat verplaatst er niet?

De Process Library en Vlocity University gaan nog niet verhuizen. Verwacht in de toekomst een aankondiging.

Deze stap is geweldig nieuws voor iedereen die tijd heeft besteed aan het navigeren door het Helpcentrum van Vlocity, aangezien Salesforce al lang bekend staat om hun superieure tools en gebruiksgemak bij het snel vinden van de informatie die je nodig hebt.

Met zijn goed georganiseerde zoekfuncties, intuïtieve lay-out en een breed scala aan nuttige artikelen en tutorials biedt het Help-platform van Salesforce een onverslaanbare gebruikerservaring om je te helpen snel te vinden wat je zoekt. Bovendien maakt de community-ondersteuningssectie het gemakkelijk om in contact te komen met andere gebruikers die met soortgelijke uitdagingen zijn geconfronteerd of gewoon ideeën en best practices willen delen.

Als je op zoek bent naar het laatste Salesforce-nieuws en branche-inzichten, abonneer op onze blog. Door op de hoogte te blijven van het laatste nieuws trends en ontwikkelingen in de Salesforce-wereld sta je altijd klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of je nu op zoek bent naar tips voor het implementeren van nieuwe verkoopstrategieën of meer wilt weten over het gebruik van Salesforce Industries-functionaliteit, je vindt alle informatie die je nodig hebt in je inbox.

 

Geïnteresseerd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact op met onze experts. We horen graag van je!

Colin Hamer

Colin Hamer is Software Engineer bij CaseNine. Hij is verantwoordelijk voor diverse Salesforce projecten bij klanten.

Ontvang een melding bij een nieuwe blog

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws.