Wat is er gebeurd bij Dreamforce ’22

Scroll voor meer

Wat is er gebeurd bij Dreamforce ’22

Dreamforce ’22 maakte zijn debuut en onthulde een aantal geweldige nieuwe producten en ontwikkelingen van Salesforce (en partners). Een van de meest opvallende nieuwe producten die werden aangekondigd, waren Salesforce-genie en Salesforce Net Zero Cloud en Marketplace.

Salesforce-genie

genieImage: Salesforce Genie a hyper-scale, real-time data platform

Salesforce noemde Genie de “grootste innovatie” in de afgelopen twintig jaar van Salesforce. Genie is een hyper-scale, real-time dataplatform dat draait op de openbare Hyperforce-cloudinfrastructuur die zich bevindt op openbare cloudproviders zoals AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform en Alibaba. Het maakt gebruik van een data lake-architectuur die is gebouwd via de onlangs verbeterde samenwerking van Salesforce met cloud datawarehousing-specialist Snowflake. Genie neemt traditioneel geïsoleerde informatie en levert deze snel met behulp van ingebouwde connectoren tot één multifunctioneel profiel. Dit maakt een real-time klantervaring als nooit tevoren mogelijk door gegevens automatisch en snel te verplaatsen naar waar ze nodig zijn.

Salesforce Net Zero Cloud (+ Marketplace)

net zero cloud Image: Net Zero Cloud

Salesforce is al jaren toonaangevend op het gebied van ecologische duurzaamheid. Dat hebben ze nieuw leven ingeblazen door toewijding aan het milieu door Net Zero Cloud en Marketplace te creëren.

Net Zero-Cloud

Net Zero Cloud maakt het voor bedrijven eenvoudiger om hun duurzaamheidsgegevens te beheren en het automatiseren van emission-tracking van hun leveranciers, naast andere duurzaamheidsfactoren.

Net Zero-Marketplace

Net Zero Marketplace helpt kopers in contact te komen met ecopreneurs en biedt een nieuw e-commerceplatform voor het kopen van hun diensten en producten.

Andere ontwikkelingen

Industriegerichte Slack-services.

Salesforce biedt nu branchegerichte Slack-services via partnerschappen met organisaties zoals Atrium. Atrium biedt een Slack-product gericht op vermogens- en vermogensbeheerders, waar werknemers gegevens kunnen delen met behulp van Slack.

Hyperforce

Hyperforce is een platform dat Salesforce Cloud-producten veilig levert aan een groot publiek clouds, waaronder AWS, Azure en Google. Het is een nieuwe verbeelding van het platform om het meer betrouwbaar en veilig te maken.

Slank canvas
Slack canvasImage: Slack Canvas (beta)
Salesforce heeft aangekondigd dat Slack Canvas volgend jaar komt, een nieuw interface voor Slack klanten waar werknemers resources kunnen beheren, organiseren en delen. Voorlopig is Canvas in preview.

In conclusie

Dreamforce was zoals altijd een geweldig evenement dit jaar. Het bracht veel spannends met zich mee, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten. In de komende weken zullen meer sessies live beschikbaar zijn via Salesforce+.

Wil je meer weten over de voordelen van een CPQ-oplossing in de praktijk? Lees meer achtergrondinformatie hier of Neem contact met ons op voor een consult.

 

Geïnteresseerd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact op met onze experts. We horen graag van je!

Colin Hamer

Colin Hamer is Software Engineer bij CaseNine. Hij is verantwoordelijk voor diverse Salesforce projecten bij klanten.

Ontvang een melding bij een nieuwe blog

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws.