Wat is er nieuw in de Energy & Utilities Cloud Winter ’23-release

Scroll voor meer

Wat is er nieuw in de Energy & Utilities Cloud Winter ’23-release

Salesforce brengt drie keer per jaar nieuwe updates voor hun platform uit. De Energy & Utilities Cloud is een belangrijk onderdeel van Salesforce’s Industries-catalogus en er zijn zojuist enkele nieuwe updates uitgebracht in Winter ’23. Bij elke release publiceert CaseNine een samenvatting, zodat je snel en gemakkelijk een overzicht kunt krijgen van de belangrijkste verbeteringen, functies en bugfixes zonder dat je de volledige release-notes hoeft door te nemen (wat overigens nog steeds een prima plek is om meer in detail alles door te nemen! Klik hier om ze te zien). In dit artikel gaan we kijken naar de Energy & Utilities Cloud Winter ’23-release.

Vier belangrijke nieuwe functies

In deze Winter ’23-release van E&U Cloud heeft Salesforce vier nieuwe functies/verbeteringen aan het pakket toegevoegd:

  • Identificeer bellers in Energy & Utilities Contact Center Console
  • Implementeer klantacquisitiebeheer 
  • Gebruiksvriendelijker Utility Self Serve Portal
  • Maak verbinding met externe factureringssystemen met MuleSoft Direct voor Energy & Utilities Cloud

Blijf lezen om meer te weten te komen over deze nieuwe functies en waarom ze belangrijk kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Identificeer bellers in Energy & Utilities Contact Center Console

De E&U Contact Center Console is geüpdatet om de time-to-value voor je klantenondersteuningsteam te verkorten. Je kunt nu de functie Identiteitsverificatie gebruiken om bellers onmiddellijk te identificeren. Sales agents kunnen de identiteit van bellers bij inkomende oproepen verifiëren. Dit maakt het gemakkelijker om naar de volgende stap in het proces te springen, omdat je snel toegang hebt tot gegevens over de beller, zoals de geschiedenis van de chatbot, dit helpt om meer context te geven en de klant efficiënter te helpen.

Snelle tip: om de functie Identiteitsverificatie in te stellen en te configureren, integreer Salesforce Open-CTI in jouw organisatie en volg de documentatie in identiteit verificatie.

Implementeer klantacquisitiebeheer

Dankzij de nieuwe taakbeheerfunctie is het nu nog eenvoudiger om de Customer Acquisition Management-applicatie te implementeren. Met slechts een paar klikken kun je verschillende stappen na de implementatie uitvoeren. Dit helpt tijd te besparen, omdat je dit niet meer handmatig hoeft te doen in de Developer Console wanneer je deze functie gebruikt.

eu

Gebruiksvriendelijker Utility Self Serve Portal

Er zijn enkele begeleide processen klanten kunnen gebruiken in de Utility Self Serve Portal. Met nieuwe verbeteringen die met deze release komen, wordt het voor klanten nog gemakkelijker om de portal te gebruiken. Enkele kenmerken van het portaal zijn:

  • Gebruik een chatbox die vooraf is ingesteld met de Energy and Utilities Contact Center Console om te communiceren met een servicevertegenwoordiger.
  • Voeg een meterstand toe en voer extra eenvoudige taken uit, zoals het bijwerken van accountgegevens.

image 1 2

Maak verbinding met externe factureringssystemen met MuleSoft Direct voor Energy & Utilities Cloud

MuleSoft Direct, een voorbeeldtoepassing van MuleSoft die kan worden gekoppeld aan externe factureringsapps en energie- en nutstoepassingen, is nu beschikbaar op de Anypoint Exchange.

Gebruik een MuleSoft-voorbeeldtoepassing van Anypoint Exchange om de Energy- en Utility-apps te integreren met externe factureringssystemen zoals PowerCloud. Geef consumenten een uitgebreid 360°-beeld door de mogelijkheden van de Energy and Utility Contact Center Console uit te breiden om informatie te verzamelen van verouderde backend-systemen.

Bronnen

Gebruik de onderstaande bronnen voor meer informatie:

Op de hoogte blijven van het laatste Energy & Utilities nieuws? Via de Markt Trend Series houden we je regelmatig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt. De Markt Trend Series Cheat Sheet bundelt alle belangrijke informatie, zodat je in één oogopslag ziet wat er écht toe doet. Download Markt Trend Series vandaag.

Dit komt allemaal out-of-the-box naar de Energy & Utilities Cloud. Meer weten over de Utility Self-Serve Portal? Neem contact met ons op nu.

Geïnteresseerd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem direct contact op met onze experts. We horen graag van je!

Colin Hamer

Colin Hamer is Software Engineer bij CaseNine. Hij is verantwoordelijk voor diverse Salesforce projecten bij klanten.

Ontvang een melding bij een nieuwe blog

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws.