Industry Cloud Implementatie

Salesforce Industries experts zijn engineers met branche kennis en kennis van de software van de Industries Solutions.

Scroll voor meer

Salesforce Industries vergt branchekennis  maar ook speciale softwarekennis. Bedrijven willen gebruik maken van de branche specifieke functionaliteiten die Salesforce Industries biedt. Maar Salesforce Industries optimaal laten functioneren vergt kennis van de branche maar vooral ook van de software tool OmniStudio waarmee Industries is ingericht.

Wij ondersteunen bij:

  • Salesforce Industries for Energy & Utilities
  • Salesforce Industries for Communication
  • Salesforce Industries for Not for Profit

Waarom CaseNine

We zijn Europa’s meest geavanceerde Salesforce-partner. En omdat we 100% gefocust zijn op Salesforce, zijn we flexibel. Door gebruik te maken van onze diepgaande Salesforce-expertise kun je de tijd tot waarde van jouw bedrijf versnellen en eerder onbenutte zakelijke kansen benutten.

We begrijpen ook dat het implementeren van Salesforce niet alleen een technische beslissing is, maar ook een strategische stap naar een klantgerichte toekomst. Bedrijven die met ons samenwerken, delen de ambitie om een 360-gradenbeeld van hun klanten te bereiken.

Samenwerken met de Salesforce experts van CaseNine?

Neem de volgende stap

Graag helpen we ook jouw organisatie met de volgende stap. Via de onderstaande knop neem je contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden.

Neem contact met ons op